Audrey Thijssen 2e op het NK Slagwerk

26 Juni 2019

Terug

Audrey Thijssen 2e op het NK SlagwerkAudrey Thijssen 2e op het NK Slagwerk
Op zaterdag 22 juni was het dan zover. Audrey Thijssen, tamboer van onze drumband nam voor de zevende keer deel aan het NK slagwerk. Het begon allemaal in 2013 in de jeugddivisie. Vanaf dat moment promoveerde ze elk jaar naar een hogere divisie. In 2017 en 2018 kwam ze uit de tweede divisie en werd ook telkens tweede. Dit jaar liet ze haar kunsten zien in de eerste divisie. Op het districtsconcours in Sint Joost en het Limburgs Kampioenschap in Melick werd ze eerste in haar divisie. Omdat dit haar laatste jaar was als solist bij concoursen was het doel om het in Heel af te sluiten met het hoogst haalbare: Nederlands Kampioen worden!

Audrey behaalde – gesteund door vele supporters uit Linne - met het stuk Rudique van Gert Bomhof 91 punten (van de 100). Een prachtig aantal punten voor een zeer moeilijk stuk waarbij in hoog tempo afwisselend met de voor- en de achterkant van de trommelstokken moet worden gespeeld. Helaas was dat niet genoeg om kampioen te worden. Audrey werd tweede. Brabants kampioen Rayven Brok behaalde 93 punten en werd zo kampioen van Nederland.

Niettemin zijn we als vereniging super trots op Audrey. Zij heeft onze vereniging op solistenconcoursen in de afgelopen jaren, samen met broer Vincent, prima op de kaart gezet.


Deel dit bericht:

Terug
privacy verklaring