Huldiging Europees Koningspaar Gouvernement

02 Oktober 2018

Terug

Huldiging Europees Koningspaar GouvernementOnlangs viel een uitnodiging van het Gouvernement op de mat voor de huldiging van onze Europese Koning Leo Niessen met zijn koningin door onze commissaris van de Koning Theo Bovens.
In gezelschap van een groot aantal geuniformeerde leden en een aantal supporters ging het per bus richting Maastricht. Andere aanwezige schutterijen waren onder andere de als eerste drie geëindigden op het Oud Limburgs Schuttersfeest. In optocht werd het Gouvernement betreden, waarna onder meer speeches volgden van dhr. Bovens, de Gouverneur van Belgisch Limburg Herman Reynders, Ger Koopmans president van de OLS federatie en de voorzitter van de winnaar van het OLS, Sint Sebastianus Sevenum.
Leo werd onderscheiden door de commissaris van de Koning met twee penningen van de provincie Limburg. Na afloop werd de gelegenheid geboden om onder het genot van een drankje en een hapje contacten te vernieuwen of aan te halen. Al met al was het een leuke ervaring voor een ieder die erbij aanwezig was.
 


Deel dit bericht:

Terug
privacy verklaring